PoppuntSite_FotoWedstrijd

Fotowedstrijd – Zet jouw Lokale Helden in the picture

Ben je een Instagram-legende of heb je altijd een camera bij de  hand? Ben je bovendien verzot op muziek en ga je graag naar concerten? Dan hebben wij goed nieuws! Op 26 april doen we van Lokale Helden en zetten plaatselijke artiesten heel Vlaanderen en Brussel op stelten in 175 gemeenten. Grijp voor deze gelegenheid je camera vast, waan je reportagefotograaf,  en zet jouw lokale helden in the picture. Doe mee aan onze fotowedstrijd en breng jouw local music scene volledig in beeld. “Volledig!”, zegt u? Jahaaa, probeer met één kiekje het volledige Lokale Helden-verhaal te vatten: Laat niet enkel de helden op het podium, maar ook degene achter de schermen en het publiek.

Na een grondige selectie van het Lokale Helden-team kiest onze vakjury, bestaande uit Koen Bauters en Alex Vanhee, één winnaar. Het winnende meesterwerk verschijnt op 4 mei in de weekendkrant van De Standaard! Haal dus de beste fotograaf in jezelf naar boven, bouw mee aan het Lokale Helden-fotoalbum en zet jouw locals niet één dag, maar voor altijd in de spotlights!

Hoe inschrijven?

  • Bezorg ons jouw strafste foto’s via deze link. De wedstrijd loopt van dinsdag 2 april vanaf 00:00 uur tot en met zondag 28 april om 23:59 uur.
  • Vul al je persoonsgegevens nauwkeurig in, selecteer de juiste foto’s op je computer en beschrijf beknopt wat je foto’s zo speciaal maakt.
  • Het volledig wedstrijdreglement vind je hier.

What’s in it for you? 

  • Je draagt bij tot het béést dat Lokale Helden heet!
  • Je staat je lokale organisatoren bij en helpt ons een Lokale Helden-fotoalbum aanleggen
  • De winnende foto staat het weekend na Lokale Helden op 4 mei in de weekendkrant van De Standaard!
  • De fotograaf van de winnende foto wordt een heel jaar lang meegenomen in de Lokale Helden-communicatie