Telex-WOMEX-PPbe

WOMEX 2019 open call

WOMEX, de World Music Expo, is ’s werelds grootste conferentie voor de global music scene, met een rist aan talks en films, een beurs en een showcase festival. Jaarlijks komen er om en bij de 2.700 professionals (waaronder 300 artiesten) samen uit meer dan 90 landen. Voor zijn 25e editie trekt WOMEX naar Tampere, Finland tussen 23 en 27 oktober 2019 (save the date!).  

Om diversiteit in de internationale muziekscene – op vlak van cultuur, regio, gender, stijl, tradities etc. – volop aan te moedigen geeft WOMEX iederéén een kans om deel uit te maken van de conferentie. Artiest, dj, producer of professional binnen de wereldmuziek, jazz of klassieke muziek? Dien hier een aanvraag in en maak kans om een showcase te spelen op WOMEX, of om er je kennis te delen als conference speaker of expert mentor.

Dien je je aanvraag in vóór zaterdag 2 maart 2019, profiteer je bovendien van een early bird-korting op je toegangsticket.

www.womex-apply.com.


Poppunt en de niet-klassieke muziekwerking van Kunstenpunt worden ondergebracht in één aanspreekpunt voor de niet-klassieke muziek. De nieuwe organisatie maakt een doorstart in het najaar van 2019. Ondertussen kan je steeds terecht bij je vertrouwde contactpersonen Wouter Degraeve, Nico Kennes en Melanie Scheys.