Week van de Amateurkunsten 2016: inspiratie vind je hier!

De Week van de Amateurkunsten (WAK), een kunstweek voor en door iedereen die met kunst bezig is, loopt in 2016 van vrijdag 29 april t.e.m. zondag 8 mei. Tijdens de WAK wil het Forum voor Amateurkunsten die duizenden mensen, die in hun vrije tijd kunst beoefenen, de kans geven hun kunst te tonen. Dansers, schrijvers, beeldend kunstenaars, zangers, muzikanten, toneelspelers, fotografen, enz. Iedereen doet mee met de WAK! 

Het thema MATCH verwijst naar samenwerking en partnerschappen en roept op om de handen in elkaar te slaan. Vind je match, spreek anderen aan, bundel de krachten, de energie, de inspiratie en jullie netwerk. MATCH wil dat organisaties, kunstenaars, buren, sectoren, generaties… elkaar vinden. Kunstenaarscollectieven, duo’s, blinddates, over de grenzen heen,… het kan allemaal onder MATCH. Doe mee met het WAK-format 1+1 en ga een ultieme match aan met je publiek. 

MATCH staat ook voor wedstrijd. Artist battles, wedstrijden, recordpogingen… ook kunst kan een competitief kantje hebben. Laat je gaan, word uitgedaagd en verleg zo je grenzen. 

Maar MATCH, da’s ook deelnemen voor de sport, uit passie en liefde voor de kunst. Voor ontspanning en vriendschappen. Jij en je kunst kunnen ook een ‘perfecte match’ zijn. 

Dat en nog veel meer ter inspiratie om met MATCH aan de slag te gaan tijdens de WAK. Het Forum voor Amateurkunsten zet je in het inspiratieboekje (klik!) op weg met een aantal ideeën rond het thema en enkele kant-en-klare projecten, samenwerkingsvoorstellen, wedstrijden en nog veel meer. En noteer het weekend van 7 en 8 mei 2016 alvast in de agenda. Want dan nemen Amateurkunstenaars BOZAR in! 

MATCH, durf jij de uitdaging aan? Download hierrr het inspiratieboekje van Week van de Amateurkunsten 2016!