lastnightthedjsavedmylife

Veilige volgafstand? Zing ‘Last Night A DJ Saved My Life’

Een van de grootste ergernissen van de Vlaamse chauffeurs? Bumperkleven. Twee seconden afstand houden van je voorligger op de snelweg zou net veilig genoeg zijn om kop-staartaanrijdingen te vermijden. Toeval wil dat dit net even lang is als het refrein van ‘Last Night A DJ Saved My Life’. Daarom lanceren Bonka Circus en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een vervolg op de succesvolle ‘Last Night A DJ Saved My Life’-campagne die bestuurders door middel van een simpele tweesecondenregel helpt om altijd op een veilige volgafstand te rijden. De campagne loopt van 4 februari tot 3 maart 2019.

Vorig jaar verleende Peter Van de Veire zijn stem aan de campagne. Wegens het grote succes zijn er dit jaar maar liefst vier artiesten die de campagne zullen ondersteunen. Zowel Regi, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC als INE (MNM Rising Star) maakten hun eigen versie van de discohit.

MNM moedigt haar luisteraars aan om ook hun eigen versie in te sturen. Springt jouw versie eruit? Dan maak jij kans op een duoticket voor Tourist LeMC, dit najaar in het Sportpaleis. Het enige dat je moet doen is je eigen versie van ‘Last Night A DJ Saved My Life’ filmen en doorsturen via de MNM-app.

Meer info over de wedstrijd