Vacature: PXL-Music zkt Lectoren Muziekmanagement

PXL-Music in Hasselt is een unieke opleiding ‘Professionele bachelor in pop- en rockmuziek’ in Vlaanderen en wil een doorslaggevende zet geven aan studenten om hun plek te vinden in de muziek- en/of cultuur- en vrijetijdsindustrie.

Voor het academiejaar 2018-’19 zoekt PXL-Music twee lectoren (deeltijds – 10%) binnen de afstudeerrichting Muziekmanagement. De twee functies bestaan uit een onderwijsopdracht (het geven van hoorcolleges, practica en het begeleiden, opvolgen en evalueren van studenten) en een onderzoeksopdracht (je wordt aangemoedigd om onderzoeksprojecten op te starten en te ondersteunen).

Heb je de skills om studenten op een heldere en gestructureerde manier onder te dompelen in de wondere wereld van de (zakelijke, financiële, juridische aspecten van de) muziekindustrie?

Ben je bovendien een crack in boekhouding én het (inter)nationale muzieklandschap? Bekijk hier hun vacature voor een Lector in Financieel Beheer.

Weet je eerder vooral alles over businessmodellen, bedrijfsvormen en geldstromen binnen de muziekindustrie? Lees hier hun vacature voor een Lector in Zakelijke aspecten van de muziekindustrie.

Solliciteren kan telkens tót 16 september 2018.