Trix studio in een nieuw jasje

Op zoek naar een geschikte opnamestudio om demo’s, zang of een heel album op te nemen in regio Antwerpen?  In de Trix studio loodst een uiterst sympathieke en professionele studiotechnicus je zonder kleerscheuren doorheen het hele opnameproces. 

Nieuwe look, verbeterde akoestiek & technische update

Naast het aanbrengen van de nodige koers verf, het verfijnen van de verlichting en het uitrollen van nieuwe tapijten, verbeterde de algemene akoestiek van de Trix Studio, door het plafond in de opnameruimte te verhogen en nieuwe akoestische isolatie aan te brengen in zowel de opname- als mixruimte. Ook werd de amp-booth aangepakt in functie van het luidere gitaarwerk en is de studio door de aankoop van een verse lading microfoons en de nieuwste software/plugins weer helemaal mee met zijn tijd. De gearlist vindt je de website: klik.

Heel veel studio voor een zeer scherpe uurprijs

Naast het huren van de studio voor een welbepaalde periode of project is het voortaan ook mogelijk om de studio per uur te reserveren (met een minimum van een sessie van 2 uur). Per uur betaal je slechts €30, inclusief technieker. Voor reservaties of gepersonaliseerde offertes één adres: charlotte@trixonline.be.

Live Sessies

Door al deze aanpassingen is de Trix studio nu ook de uitgelezen plek om een mooie live sessie op te nemen. Ziehier al een voorbeeld van een sessie: Live Sessie Huracán.

Volgende bands maakten al gebruik van de studio:

M. Ward, Mintzkov, The Go Find, School is Cool, Psycho 44, The Bony King Of Nowhere, Stijn, The Hickey Underworld, Bliksem, Tim Vanhamel, Jef Neve, Sukilove, Mauro Pawlowski, Motek, Styrofoam, Confuse The Cat, John Birdsong, Marcel Van Thilt, Fixkes, Tram, Blackie & The Oohoos, Johannes Verschaeve, WB & The Mercenaries, Huracán, Toxic Shock, Diablo BLVD, …