BB_Great-Escape19_Web_addition

The Great Escape kleurt Belgisch

Met meer dan 500 talentvolle acts van over de hele wereld verspreid over meer dan 30 venues, is The Great Escape nog steeds één van de belangrijkste showcase festivals van Europa.

Na geslaagde campagnes in 2018, 2017 en voorheen, is ook dit jaar een uitzonderlijk Belgisch gekleurde editie: onder meer blackwave., Brutus, Cocaine Piss, Portland, TheColorGrey, Warhola en Whispering Sons pronken op de affiche. Bovendien zetten zowel Toutpartout als PIAS een eigen showcase op poten met zowel Belgische als internationale acts.

Binnen het kader van Belgium Booms nodigt Poppunt – met dank aan Flanders House UK – vijf Vlaamse professionals uit om hun internationale netwerk verder uit te bouwen. David Zegers (management Portland en St. Grandson), Korneel De Clercq (Wonderland op Radio 1), Jade Corbey (Kultuurkaffee), Tom Van Dingenen (management Jan Verstraeten en Transistorcake) en Edwin Korver (N.E.W.S. distributie) haalden dit keer de selectie.

Belgium Booms ondersteunt de ontwikkeling van Belgische acts in het buitenland, en is een samenwerking tussen Poppunt en WBM, met de steun van Sabam for Culture.

Neem voor meer info contact op met Nico Kennes.

Lees ook:

Poppunt zet Belgian Jazz in de kijker op jazzahead!