Telex-VibeDJ-FB

Topfestivals en -media zoeken dj’s via vi.be

De zomer is in het land en tal van festivals, media en andere organisatoren zijn vollenbak op zoek naar nieuw dj-talent. In de aanbieding op ons kansenplatform vi.be: speelkansen op de Gentse én Lokerse Feesten, mediakansen bij MNM en StuBru, een gloednieuwe wedstrijd voor Antwerpse dj’s en veel meer. Een overzichtje.

Gentse Feesten: 2 jaar La Forza
La Forza viert haar 2-jarige bestaan op de Gentse Feesten met niemand minder dan Rowen Clark (NL) als headliner in A.M club
Wanneer: zaterdag 20 juli.
Genredeephouse, house of techhouse.
Inschrijven tot en met 3 juli.

Gentse Feesten: Dragon Fest DJ Contest
16 dj’s (tussen 15 en 20 jaar) mogen zich tijdens een dj-contest op het Sint-Baafsplein bewijzen, en maken bovendien kans op een straffe prijzenpot.
Wanneer: 20, 21, 22 en 23 juli vinden de voorrondes plaats.
Genrealle genres zijn welkom.
Inschrijven tot en met 7 juli.

Lokerse Feesten
Lokerse Feesten biedt kansen aan opkomend talent op hun gloednieuwe Pitch Stage, een onderdeel van de Red Bull Music Room. 4 gelukkigen mogen gaan draaien!
Wanneer: Lokerse Feesten 2019 vindt plaats van 2 tot 11 augustus.
Genre: allround, techno, house, tropical en dnb.
Inschrijven tot en met 13 juli.

MNM Start To DJ
MNM gaat op zoek naar de strafste jonge dj. Droom jij van een dj-carrière en wil je volgend jaar je eigen radioprogramma op MNM? Schrijf je dan in en wie weet draai je binnenkort het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike en werk je samen met het Smash The Team van Dimitri Vegas aan een eigen single!
Wanneer: je moet je de hele week van maandag 12 t.e.m. zaterdag 17 augustus vrij kunnen maken.
Genre: electronic, pop, urban.
Inschrijven tot en met 21 juli.

Kontest
Kontest zoekt de beste deejays van de provincie Antwerpen. 6 kontestors komen in 2 voorrondes tegenover elkaar te staan. Een jury vol ervaren rotten pikt 6 finalisten uit die samen op weekend gaan, stampvol workshops, info en kansen om op korte tijd grote stappen vooruit te zetten. De winnaar kan rekenen op ondersteuning en coaching van Kontest en mag een jaar lang gratis gebruik van hun deejaylab in Geel.
Wanneer: de voorrondes vinden plaats op 21 en 28 september.
Genres: alle genres zijn welkom.
Inschrijven tot en met 14 augustus. 

Dance D-Vision
Dance D-Vision is een 3-daags festival met 5 stages en meer dan 120 artiesten. Voor het eerst zoeken ze via vi.be een dj om de MNM Mainstage te openen, dus grijp je kans!
Wanneer: 4 augustus.
Genre: alle genres zijn welkom.
Inschrijven tot en met 19 juli.

StuBru DJ-Battle – Tomorrowland
Een professionele jury kiest 4 finalisten die het tegen elkaar opnemen in de finale van Studio Brussel DJ Battle. De winnaar speelt een set voor honderdduizenden Studio Brussel-luisteraars én krijgt de unieke kans om een set op Tomorrowland te draaien!
Wanneer: je bent vrij tussen 8 & 12 juli en op donderdag 18 juli.
Genre: electronic.
Inschrijven tot en met 7 juli.

Suikerrock
Suikerrock is op zoek naar retro house/trance en allround dj’s. De Suikerrock DJ Stage staat garant voor drie dagen feest en afterparties na de optredens van het hoofdpodium. Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. Ervoor heeft Suikerrock plaats voor nieuw dj-talent.
Wanneer:  vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli zoeken ze 5 allround dj’s; zondag 28 juli zoeken ze 3 retro house/trance dj’s.
Inschrijven tot en met 5 juli.