Whispering Sons op ESNS 19 © andré joosse / popshot.nl

Eurosonic 2020: Open call voor artiesten

Van 15 tot 18 januari 2020 vindt in Groningen de 34ste editie plaats van Eurosonic Noorderslag, een van de belangrijkste Europese showcasefestivals & muziekconferenties. Meer dan 4.000 muziekprofessionals van over de hele wereld verzamelen gedurende vier dagen in het hoge noorden van Nederland. Overdag is er tijd voor panelgesprekken en netwerkmomenten. ‘s Avonds krijgen beloftevolle acts de kans om zich in de spotlight te spelen voor een publiek van muziekliefhebbers en professionals.

Voor de vorige editie werden 21 Belgische acts geselecteerd in het officiële programma: blackwave., Blu Samu, Borokov Borokov, Brides of Lucifer, De Beren Gieren, Dvtch Norris, Esinam, Glass Museum, Juicy, Marc Melià, MDC III, Phoenician Drive, Portland, Shht, Sonnfjord, Sons, Stikstof, Wannes Cappelle & broeder Dieleman & Frans Grapperhaus, Warhola, Whispering Sons en Yellowstraps.

Het focusland voor 2020 is Zwitserland.

Inschrijven
Acts die in aanmerking willen komen voor het showcase festival kunnen zich via het artist application form aanmelden tot 1 september 2019.

Meer informatie
Nico Kennes
esns.nl
BelgiumBooms.be