Q&A met Ruben Block in Het Depot

Q&A-Ruben-Block---NB
Op dinsdag 12 april organiseren Poppunt en de Depot Academy een gratis Q&A met Ruben Block in Het Depot. 

Hij is de grootste gentleman van de vaderlandse rock-‘n-roll en we kennen hem natuurlijk allemaal als de frontman, songwriter en gitaarmeester van Triggerfinger. Na 200 shows op 3 continenten eindigde hun Absence of the sun-tour eind november. Wat doet een mens in zo’n stille periode naast het schrijven van een nieuw album? Juist, een paar solo-optredens geven. Exclusief voor België zal Ruben maar liefst drie keer aantreden in Het Depot om zonder zijn trouwe kompanen een bloemlezing te geven uit oud en nieuw werk. Vooraleer hij het podium bestijgt, onderwerpen we hem nog even aan een gezellig vraaggesprek over de belangrijke dingen in het (muzikanten)leven.

Interviewer van dienst is het opperhoofd van Het Depot en believer van het eerste uur Mike Naert. Hij zal Ruben aan de tand voelen over zijn kijk op het muzikant-zijn, de verschillen tussen het bandleven en zijn soloproject, het productieproces van het nieuwe album en nog veel meer. Er is ook ruimte voor vragen uit het publiek. Als je met een prangende vraag zit voor Ruben, mag je die meteen bij je inschrijving doorsturen. 

Deze sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. First come, first served – het aantal plaatsen is beperkt – dus schrijf je snel in via deze link. Start! 


Praktisch: 

• Q&A met Ruben Block 
• Dinsdag 12 april 2016, 18u30
• Het Depot (Foyer), Martelarenplein 12, Leuven

• Inkom is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in via deze link!