Q&A met Dan Wilson in Het Depot

Op woensdag 15 oktober speelt Dan Wilson een gratis caféconcert in Het Depot in Leuven.

Niet zomaar een songwriter, maar een Grammy-winnaar die o.a. de monsterhit ‘Someone like you’ van Adèle op zijn palmares heeft. Wilson scoorde in de jaren ’90 ook met zijn band Semisonic (zie o.a. ‘Closing time’) en schreef verder nummers voor PinkWeezerJohn LegendTaylor SwiftSpoon en Alex Clare.

De Depot Academy (de nieuwe samenwerking tussen Poppunt en Het Depot rond de ondersteuning van jong talent) biedt de songwriters onder jullie de unieke kans om de man te ontmoeten en Q&A-gewijs de geheimen van het vak uit zijn neus te peuteren. Voor zijn concert neemt Dan Wilson een klein uur de tijd om jouw specifieke vragen te beantwoorden in een uiterst beperkte en intieme setting. Stel jouw vraag op de avond zelf of stuur die nu al door via het mailadres hieronder.

Praktisch

Deze sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Stuur een mailtje met al je gegevens naar yannick@poppunt.be. Inschrijven kan tot maandagavond 13/10/14.

Q&A met Dan Wilson
Woensdag 15 oktober 2014, start 18u50
Het Depot, Martelarenplein 12, Leuven

Wees er snel bij, want er is maar plaats voor 10 geïnteresseerden. Je ontvangt ten laatste dinsdag een mailtje van Het Depot als je bij de gelukkigen bent.