Poppunt zoekt stagiair (sept-okt-nov)

Gezocht: stagiair (digitale) communicatie

Ben jij op zoek naar een bovengemiddeld toffe en uitdagende stage? Dat treft, want Poppunt zoekt twee bovengemiddeld toffe stagiairs. Poppunt doet vanalles voor muzikanten en dj’s (advies! vi.be! Lokale Helden! Play & Produce! Poppunt Magazine! … ) en organiseert dit najaar een landelijk evenement, op zaterdag 21 november in de AB in Brussel. Denk aan de Muzikantendag, maar dan fresh en improved. Beschik jij over communicatietietalent, heb jij bakken goesting om je schouders te zetten onder dit nieuwe project en kan jij onze rangen versterken in de periode september-oktober-november? Read on!

Stagiair (online) communicatie

Heb jij een sterk ontwikkeld grafisch oog en kennen Photoshop en Indesign geen geheimen voor jou? Schud jij (foutloze!) copy en funky (web)teksten uit je mouw alsof het niets is? Ben jij een digitaal kind van je tijd en helemaal mee met Twitter, Instagram en Facebook (advertising)? En beschik je in dat alles over een arendsoog-voor-pietluttige-details?

Als stagiair communicatie zet je je schouders onder het digitale luik van de communicatiecampagne: je maakt visuals, banners en advertenties aan voor online gebruik, bedenkt straffe online copy en soigneert onze social media. Je schrijft vlotte webteksten en houdt de projectwebsite up-to-date. Daarnaast ondersteun je de volledige landelijke communicatiecampagne: van het nalezen van publicaties of het opstellen van mailings tot het opvolgen van de distributie of het managen van de guestlist: alle deelaspecten van de communicatie zijn in goede handen bij jou.

Wat bieden we jou?

Bij Poppunt doe je meer dan koffiezetten alleen: je krijgt een stevige uitdaging in de schoot geworpen en zet je eerste stappen in de music bizz. Je wordt een deel van de Poppunt-familie, krijgt toffe collega’s (al zeggen we ’t zelf) en werkt op een fijne plek in het centrum van Brussel.

Ready to rumble?

Mail luc@poppunt.be met je CV en motivatie en vermeld duidelijk in welke periode je stage kan lopen.