Poppunt zkt. Web Developer en/of Project Manager

Poppunt, het aanspreekpunt voor muzikanten en dj’s in Vlaanderen, is op zoek naar een getalenteerde web developer en/of project manager. Het werkterrein van Poppunt is zeer uitgebreid en uitdagend. We zijn er voor muzikanten en dj’s uit alle genres van de popmuziek – van metal tot house – en van alle niveaus – van absolute beginner tot het moment dat ze een platencontract tekenen. Eén van onze pijlers is het creëren van speel- en mediakansen voor nieuw talent, en dat doen we meer dan ooit door middel van vi.be. Op een paar jaar tijd is vi.be uitgegroeid tot het belangrijkste muzikantenplatform van Vlaanderen.

Als web developer en/of project manager bouw je mee aan de toekomst van vi.be. Samen met je collega’s werk je nieuwe ideeën uit. Je leidt de ontwikkeling en je onderhoudt de contacten met onze technologische partners. Je zoekt graag oplossingen voor soms erg complexe problemen en waar nodig zoek je extra partners die je daarbij kunnen bijstaan. We zijn niet op zoek naar een expert in één bepaalde tak of programmeertaal, maar naar iemand die een ruime basis heeft (eventueel met enkele specialisaties). Je bent vooral leergierig en enorm geïnteresseerd in de nieuwste webtechnologieën.

Aan vi.be werk je niet alleen. Een tiental collega’s zet zich elke dag samen in om het platform draaiende te houden: speelkansen, partnerships, inhoud, communicatie, technologie … noem maar op. Goed kunnen functioneren in een gemotiveerd team is dus vanzelfsprekend.

Je stelt realistische planningen op met mijlpalen die je steeds zo goed mogelijk probeert na te streven. Je omarmt nieuwe taken die op je afkomen met de glimlach en bent ook flexibel genoeg om collega’s uit de nood te helpen als dat nodig blijkt.

Naast de verdere ontwikkeling van vi.be hebben we nog een paar andere uitdagende taken klaarliggen. Enerzijds is er Poppunt.be – waar je naast gratis advies nog heel wat andere content kan terugvinden – die regelmatig eens een nieuwe feature of update kan gebruiken. Anderzijds zijn er de projecten van Poppunt, die regelmatig een technologisch kantje hebben waarvoor we je hulp zeker kunnen gebruiken.

Web Developer en/of Project Manager

 • Je hebt een grondige kennis van de nieuwste webtechnologieën.
 • Je hebt ervaring als project manager en/of (front-end) developer. Kennis van één of meerdere programmeertalen is een pluspunt.
 • Je deinst niet terug voor complexe problemen en je zoekt telkens naar de beste oplossing.
 • Je kan goed plannen, houdt je aan deadlines en je kan een budget beheren.
 • Je kan zowel autonoom als in team werken en je blijft productief onder stress.
 • Een goed gevoel voor (responsive) UI-design en kennis van grafische programma’s zijn mooi meegenomen.

Wat typeert een Poppunter?

 • Je bent creatief, nieuwsgierig en leert snel.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je hebt een passie voor muziek(maken). Kennis van het muziekveld in Vlaanderen is een pluspunt.
 • Je gelooft in nieuw talent en wil samen met ons voor hen door het vuur gaan.
 • Je bent gedreven, gemotiveerd en ambitieus: het halen van mooie resultaten samen met de rest van de ploeg is daarbij belangrijker dan om 17 u thuis zijn.

Aanbod

Een competitief loon in een interessante sector, een contract van onbepaalde duur, een berg uitdagingen, en een toffe werkomgeving in het centrum van Brussel (mét tuin). We bieden tevens de kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job, en tien toffe collega’s die houden van cutting edge technologie maar evenzeer van een uurtje nonsense, en die er samen met jou helemaal voor willen gaan.

Interesse

Stuur vóór 15 februari 2016 een motivatiebrief, cv en een overzicht waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar luc@poppunt.be. De weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.