Poppunt & Studio Brussel sturen vers dj-talent Ravenous! naar Tomorrowland


De Antwerpse dj/producer Ravenous! draait op 17 juli de allereerste platen van Tomorrowland 2014. Hij won gisterenavond de Tomorrowland dj-contest tijdens de finale op Studio Brussel en bemachtigde zo de gegeerde spot. Poppunt, advies- en aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers, bundelde voor deze contest de krachten met Studio Brussel en Tomorrowland om opkomend dj-talent een kans te geven op het festival, inclusief stevige trap tegen de carrièrekont.


Maar liefst 201 kandidaten meldden zich aan voor de contest op vi.be, Poppunt’s, kansenplatform. Hun opdracht was duidelijk: maak een killer mix. Juryleden Faisal, Kong en Raving George, residents bij het Stubru-programma Playground, bogen zich over de berg inzendingen en haalden er vier toppers uit: K!tch, Le Gamin, Ravenous! en Major Maeyer. Die namen het vervolgens tegen elkaar op in live dj-battles op Studio Brussel. Major Maeyer en Ravenous! plaatsten zich voor de finalestrijd die gisterenavond live uitgevochten werd op Studio Brussel, waar Ravenous! met de spot op Tomorrowland 2014 ging lopen.

Ravenous! mag op 17 juli The Gathering openen, aan de vooravond van een nu al legendarisch Tomorrowland 2014. Dat is de warming-up party die plaatsvindt op DreamVille, de camping waar Tomorrowland 35.000 bezoekers herbergt. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Raving George, Ricardo F en Tierkratz, die de vorige drie edities een topspot op het festival kregen door deze contest.