fiftyfiftylab

Poppunt partner van FiftyFifty Lab

Wat hebben Best Kept Secret, Dekmantel, Dour, Ment en Primavera met elkaar gemeen? Op 7 en 8 november strijken ze samen met 15 andere internationale topfestivals neer in onze hoofdstad, om er het splinternieuwe FiftyFifty Lab mee te cureren. FiftyFifty Lab profileert zichzelf als ‘smart curation festival’ en wil de crème de la crème van het opkomend muzikaal talent een podium bieden.

Dat doet de organisatie door enerzijds elk van de partnerfestivals een act naar keuze te laten afvaardigen. Anderzijds pronken er met Ana Diaz, Bolt Ruin, EMY, Glass Museum, Glauque, Kobo, KRANKk, Martha Da’ro, Miss Angel en Susobrino ook een heel aantal mooie Belgische namen op de affiche.

FiftyFifty Lab strekt zich uit over zes verschillende locaties in centrum Brussel: AB Club, Archiduc, Bonnefooi, Cinema Palace, FFormaTT en La Madeleine. C12 neemt de afterparty voor haar rekening. Het festival mikt zowel op muziekliefhebbers als op -professionals, maar wil zich in zijn artistieke keuzes zo min mogelijk laten leiden door de muziekindustrie en stelt artistieke kwaliteit resoluut voorop.

Poppunt organiseert als partner van FiftyFifty Lab, samen met Wallonie-Bruxelles Musiques, iedere festivaldag een Belgium Booms-netwerkmoment om Belgische professionals in contact te brengen met hun internationale collega’s.

Meer informatie:  fiftyfiftylab.com
Contact: Nico Kennes