Platen- en CD-beurs voor en door muzikanten

Zondag 16 november 2014 vindt voor de vierde keer de “Platen en CD-beurs voor en door muziekfreaks” plaats in zaal Kermeta te Hasselt en dit van 12u tot 18u.

Uniek aan deze beurs is dat regelrechte muziekfreaks – dj’s, muzikanten, bookers, radiomakers, muziekjournalisten –  vaak voor het eerst hun persoonlijke collectie aan de man komen brengen. De deelnemers zijn veelal bekende koppen uit de muziekwereld.

Een deel van de opbrengst van deze beurs gaat naar Bone4Kids, een organisatie die geld inzamelt voor het onderzoek naar pseudoartrose bij kinderen, dat momenteel gevoerd wordt in KU Leuven.

Op de beurs zelf is er uiteraard de nodige drank en versnaperingen voorzien aan democratische prijzen, evenals een exclusieve tombola gesteund door alle deelnemers, waarvan de opbrengst uiteraard ook naar Bone4Kids gaat.

Tekenen present voor deze vierde editie van de platen- en CD-beurs: Dj 4T4 (’t Hof van Commerce, Regalia Recordings), Jan Delvaux (Belpop Bonanza), Stijn Meuris (Noordkaap, Monza, Meuris), Luc van Acker (Arbeid Adelt!, Ministry, Revolting Cocks), Dj Tonic (the Subs), Kim Mathijs (Ed & Kim, Michael Midnight, Whatevers), Edwin Korver (Ed & Kim, NEWS records) and many more…

Voor meer info over dit evenement kan je hier terecht.