Nieuwe Leuvense concertorganisatie Inuit organiseert eerste editie

Een leuk nieuwtje voor de vele muziekliefhebbers in Leuven: Een nieuwe concertorganisatie genaamd Inuit wil opkomend talent een podium bieden in Leuven.

De bedoeling is dat Inuit op maandelijkse basis concerten organiseert aan een lage prijs om zo ook studenten de kans te geven om ’s avonds een concert mee te pikken. De programmatie zal gekleurd worden door artiesten en bands die nog net onder het oppervlak zitten en dus nog niet zijn doorgebroken, maar in de toekomst wel eens potten zouden kunnen breken.

De eerste editie van Inuit vindt plaats op dinsdag 9 oktober in Het Strand in Leuven. Die avond spelen Dieter von Deurne & The Politics samen met Denali Wrench, helemaal gratis.

Voor de tweede editie op 14 november programmeerde Inuit Jaguar Jaguar, de nieuwe band van Thomas Lauwers, Emiel Raeymaekers, Dries Meeus (allen Lohaus), Jasper Segers (Soldier’s Heart) en Ruben Vanhoutte (Tamino, Faces on TV). Die avond speelt ook Mauger (het geesteskind van Mauger Mortier, aangevuld met ex-leden van Absynthe Minded en Sioen). 

Dolletjes!

Facebook: @InuitLeuven