Balthazar

Balthazar, Clouseau, Ibe en Arno spelen op de MIA’s

Zonet maakte presentator Steven Van Herreweghe bekend dat Balthazar, Clouseau, Ibe en Arno optreden tijdens de dertiende editie van de Music Industry Awards (MIA’s). Dit nieuws kondigde hij aan in de namiddagshow bij Studio Brussel. Zet je schrap voor de liveshow op donderdag 6 februari in Paleis 12. 

Indierockband Balthazar heeft zes nominaties op zak. Hun drie vorige platen werden stuk voor stuk bekroond met een MIA voor beste album. Ook deze keer zijn ze genomineerd in die categorie. Naast ‘Album’ is Balthazar ook genomineerd in de categorieën ‘Alternative’, ‘Artwork’, ‘Groep’, ‘Live act’ en ‘Auteur/componist’ waarin het frontduo Maarten Devoldere en Jinte Deprez genomineerd zijn.

Clouseau heeft drie nominaties op zak. In de categorieën ‘Pop’ en ‘Nederlandstalig’ nemen de gebroeders Wauters het op tegen grote winnaar van vorig jaar, Niels Destadsbader. Daarnaast dingt Clouseau mee in de categorie ‘Groep’.

Ibe, winnaar van The Voice van Vlaanderen, heeft voor het eerst een nominatie te pakken, in de categorie Doorbraak’. Ook Arno, die tijdens de liveshow de Lifetime Achievement Award in ontvangst neemt, zal optreden. Eerder werd al aangekondigd dat Eén-gezicht Steven Van Herreweghe de MIA’s zal presenteren.

Tickets voor de awardshow zijn te koop via www.mias.be of www.paleis12.com


De awardshow MIA’s: donderdagavond 6 februari live op Eén.

De MIA’s is een initiatief van de VRT en Poppunt.