MENT_PPbe

MENT 2020: open call voor artiesten en muziekpro’s

Van 5 tot 7 februari 2020 vindt de zesde editie van MENT plaats in Ljubljana. Het Sloveense showcasefestival biedt jaarlijks een internationaal podium aan 75 Europese acts uit meer dan 25 landen. Belgium Booms is aanwezig om de geselecteerde Belgische bands te ondersteunen met een campagne.

MENT werd onlangs uitgeroepen tot ‘Best Small Festival’ op de European Festival Awards. Met haar 5000 bezoekers, waarvan 583 geregistreerde delegates uit 37 landen, is het een stuk overzichtelijker dan de grotere spelers als ESNS of The Great Escape. Het gestructureerde conferentieluik en het beperkt aantal netwerkrecepties zijn ideaal om duurzame contacten te leggen.

Vorig jaar pronkten Blu Samu, Slumberland, It It Anita en Lawrence Le Doux op de affiche. En ook dit jaar lanceert het festival een open call voor artiesten. Daarenboven deelt MENT via het INES#pro-netwerk ook 50 delegate passes uit aan muziekprofessionals, op basis van een motivatie.

Inschrijven voor artiesten

Acts die in aanmerking willen komen voor het showcase festival kunnen zich via het artist application form aanmelden tot 8 augustus.

Inschrijven voor professionals

Muziekprofessionals die in aanmerking willen komen voor het showcase festival kunnen zich via INES#pro aanmelden tot 4 oktober.

Meer informatie
Nico Kennes