JES zkt Vormingswerker Voortrajecten

JES vzw is een door de Vlaamse Gemeenschap erkende jeugddienst met een werking op het vlak van vrije tijd in de stad (jeugdwerk, kadervorming, jeugdculturele projecten,…), opleiding van werkloze jongeren en kansenverhoging voor maatschappelijk kwetsbare groepen. De organisatie heeft secretariaten in Brussel, Antwerpen en Gent. 

JES zoekt op korte termijn een vormingswerker 4/5 FTE voor hun vestiging in Gent (tijdelijk contract tot 30 juni 2019). Met Effect organiseert JES in Gent en Brussel voortrajecten voor jongeren (16-18 jaar) die geen werk vinden omdat ze de vereiste sociale vaardigheden ontbreken. Het voortraject van JES vzw vertrekt vanuit de leefwereld van de jongeren met bijzondere aandacht voor de individuele ontwikkeling van jongeren. De medewerker voortrajecten werkt volgens de principes van het participatief en competentiegericht werken in een geïntegreerde jeugdwerkcontext.

Lees hier meer over het takenpakket, gezochte profiel en aanbod

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 20 december naar griet.dewachter@jes.be. Ken je zelf iemand die in aanmerking komt? Spread the word!