JAZZ4A zkt. medewerker(s)

JAZZ4A is op zoek naar medewerkers!

Het hoofddoel van de VZW JAZZ4A is het creëren van een bruisende jazzscene in Antwerpen. JAZZ4A wilt dit bereiken door zowel het aanbod als de vraag aan jazzmuziek te vergroten in Antwerpen, door o.a. het organiseren van maandelijkse topjamsessies (Café Cabron, Café Hopper, etc.), huiskamerconcerten (JAZZ4A Living), het ontwikkelen van een universele kalender voor jazzmuziek in Antwerpen en een cursus over ‘How to listen to jazz’. JAZZ4A wordt financieel ondersteund door de Stad Antwerpen (Impulssubsidies) en haar partner (Café Cabron).

JAZZ4A zoekt medewerkers om:

(1) In te staan voor de programmatie van bands voor JAZZ4A concerten en jamsessies a.h.v. een reeds beschikbaar budget.
(2) Samenwerkingen te ontwikkelen met partners uit het jazzmilieu.
(3) Nieuwe JAZZ4A initiatieven (bvb. huiskamerconcerten, universele jazz kalender, cursus How to listen to jazz) mee uit te werken.
(4) Reclame te maken voor JAZZ4A evenementen.
(5) JAZZ4A concerten en jamsessies in goede banen te leiden.

Door het uitvoeren van deze taken krijg je de kans om een waaier aan verschillende vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt in contact met verschillende jazzmuzikanten en jazzorganisaties in België en vergroot op die manier je netwerk aanzienlijk. Vanop de eerste rij ben je getuige van swingende en spannende live jazzmuziek en krijg je meer inzicht in het jazzmilieu van Antwerpen. JAZZ4A biedt een positieve, productieve werksfeer met een focus op groei van haar medewerkers i.p.v. prestatiegericht werken.

JAZZ4A is op zoek naar kandidaten die:

(1) Bij voorkeur een achtergrond hebben in (jazz)muziek en/of een
nieuwsgierigheid hebben t.o.v. dit genre.
(2) Op vrijwillige basis hun kennis en kunde willen inzetten om jazz te promoten
in Antwerpen.
(3) Op zelfstandige wijze taken kunnen uitvoeren.
(4) In teamverband goed functioneren.
(5) Punctualiteit, duidelijke communicatie en oog voor detail belangrijk vinden.

Solliciteren kan t.e.m. 4 november 2019. Stuur een CV en beknopte motivatie door naar infojazz4a@gmail.com. Voor vragen en meer informatie kan je ook terecht op dit mailadres.