poppunt.beAMOK

Internationaal bezoekersprogramma op AMOK Festival

Tijdens het gloednieuw festival AMOK tovert kunstencentrum KAAP, de wedergeboorte van Vrijstaat O. (Oostende) en de Werf (Brugge), de binnenstad van Brugge van 8 tot 17 november om tot een creatief centrum. Tien dagen lang kan je er optredens checken, talks mee volgen, kunstinstallaties bekijken en een muzikale fietstocht maken (echt waar). KAAP wil bruggen bouwen, mensen inspireren en samenbrengen en slaagt daar met AMOK met glans in. Een niet te missen evenement voor wie graag verwonderd wil worden.

Poppunt trekt dit idee door naar het buitenland onder de noemer Bezoekersprogramma’s. In het kader van onze internationale werking nodigen we internationale muziekprofessionals uit op tal van evenementen. In samenspraak met de organisatie en geprogrammeerde artiesten, selecteren we welke internationale speler we naar België halen. Zij kunnen dat extra duwtje in de rug geven of de artiest helpen om z’n professioneel netwerk uit te breiden. Denk maar aan pers, programmatoren, promotors, bookers, … you name it! Bovendien moeten de artiest en organisatie zich niets van deze bezoeken aantrekken, dat neemt Poppunt op zich. Het kan niet op!

AMOK festival is ondertussen al ons vijfde Bezoekersprogramma. Er staan een pak straffe artiesten op de internationale professionals te wachten. Het zal puzzelen worden om Rawfishboys, Zero Years Kid, Kosmo Sound, Tristan Driessens & Robbe Kieckens, Natashia Kelly Group, Bààn en Kreis te zien optreden op 8 november. Ze zijn allemaal de moeite waard!

Begint het bij jou ook te kriebelen om de bands aan het werk te zien? Één adres: www.amokbrugge.be/nl  of www.facebook.com/events/brugge-belgium/amok/2763620083679356/

Zit je nog met een vraag? Aarzel niet en contacteer onze verantwoordelijke voor jazz, folk en wereldmuziek Lize Colson.