HoGent zoekt wetenschappelijk medewerker

Heb jij een bijzondere belangstelling voor wetenschappelijk én praktijkgericht onderzoek? Heb je ervaring met of interesse in fondsenwerving? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

HoGent zoekt namelijk een deeltijds medewerker voor een nieuw onderzoek naar hoe non-profit organisaties jongvolwassenen  (18 – 30 jaar) loyaal kunnen maken aan hun organisatie. Dit tweejarig onderzoeksproject heeft de ambitie om aan de hand van een grootschalig kwalitatief onderzoek de factoren in kaart te brengen waarop organisaties uit de non-profitsector kunnen inspelen om jongvolwassenen aan zich te binden.

In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het opzetten en uitvoeren van de verschillende onderzoeksfasen (uitvoeren literatuurstudie, focusgroepgesprekken organiseren en leiden, zoeken naar best practices, verzamelde onderzoeksgegevens analyseren en verwerken, samenstellen van online praktische gidsen, studiedag organiseren, …).

Is dit iets voor jou? Neem dan voor 27 oktober 2014 een kijkje bij de vacatures van HoGent en stuur je kandidatuur op met CV en motivatiebrief.  Voor meer info kan je telefonisch (0486 82 14 88) of per mail terecht bij Ann-Sophie Bouckaert.