Gratis tickets voor de Musikmesse in Frankfurt am Main

Maak kans op één van de 10 gratis dagtickets voor de Musikmesse – dé internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, bladmuziek & muziekproductie van 11 t.e.m. 14 april in Frankfurt am Main en profiteer van een korting van €20 op uw ICE-treinticket! 

Als muziekliefhebber kan je via Poppunt gratis dagticket aanvragen voor deze internationale muziekbeurs. De eerste 10 lezers die een e-mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als subject ‘Gratis MM 2018 ticket – Poppunt’ krijgen hun gratis dagticket digitaal toegestuurd.

Wat is de Musikmesse?
Een jaarlijkse internationale muziekbeurs met een zeer uitgebreid aanbod gaande van akoestische instrumenten, keyboards, piano’s, bladmuziek, audio, DJ en recording tot drums, gitaren en versterkers … voor ieder wat wils!

Welke nieuwigheden mag je dit jaar op de beurs verwachten?
- Een nieuwe hal 4.1 waar ‘Audio, DJ & Recording’ samengebracht worden. Producers en DJ’s vinden er een interessant platform dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van Prolight+Sound exposanten. Prolight+Sound vindt plaats van 10 tot en met 13 april en focust op event + stage technologie. Jouw Musikmesse toegangsticket verleent je eveneens toegang tot deze beurs op 11, 12 en 13 april.

- Meer dan 1.000 events op de beurs en in het stadscentrum: live acts in het Drum & Guitar Camp, signeersessies, masterclasses, workshops en de Music Education Area.

Alle beursinformatie alsook een overzicht van de aanwezige exposanten vind je terug op de website

Gratis tickets & 20€ korting op je ICE-treinticket

De eerste 10 die een mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp: ‘Gratis MM 2018 ticket – Poppunt’ ontvangen via e-mail een gratis dagticket voor de beurs. Elk toegangsticket omvat, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Reis je met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan je profiteren van 20 euro korting bij de aankoop van jouw treintickets! De ICE trein van Deutsche Bahn brengt je 6 keer per dag vanaf 39,90€ in 2e klasse en vanaf 69,90€ in 1e klasse vanuit Brussel-Noord of Brussel-Zuid rechtstreeks naar Frankfurt (Main) in slechts 2u50. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en komt al voor half 10 in Frankfurt aan, perfect dus voor je beursbezoek. De € 20 korting is geldig op een bestelling van een treinticket via www.nmbs-europe.com/ICE. Bij stap 4 van de bestelling kan je de promotiecode AAMUSIK18 ingeven. Indien jouw bestelling een minimumwaarde van € 69 heeft en je deel uitmaakt van de eerste 100 gebruikers van deze reductiecode, kan je automatisch van de korting genieten. Voor al je vragen betreffende deze kortingscode gelieve contact op te nemen met het NMBS centrum via +32 (0)70 79 79 79. 

Details over de Musikmesse show:

- Informatie over de openingsuren
- Informatie over je aankomst en verblijf op de beurs
- De Musikmesse 2018 exposantenlijst
- Het Musikmesse 2018 beursterrein