Go March naar Live At Heart met Excite

Eerder dit jaar stonden ze nog te pronken op het Nederlandse Welcome To The Village in Leeuwarden. Dit weekend trekt het Antwerps trio van Go March naar Zweden waar ze zich nogmaals onder de Excite-vlag mogen bewijzen voor het internationaal publiek van het Live At Heart festival. Hun dromerig ‘cosmo rock for a bright future’, zoals ze het zelf omschrijven, begeeft zich op de grens tussen elektronische muziek en rock. Met muzikanten die hun sporen al verdienden bij bands als Statue en Broken Glass Heroes, is alleen al de samenstelling van de band voldoende om het etiket veelbelovend opgeplakt te krijgen.

Het 4-daagse festival Live At Heart bevindt zich in het hart van Zweden, Örebro, en het is een plek waar artiesten kennis kunnen maken met mensen die werkzaam zijn binnen de muziekindustrie enerzijds en het publiek anderzijds. Dit publiek kan op zijn beurt de muziek ten volste beleven in de beste kwaliteit op kleine, intieme locaties binnenin het Zweedse stadskader. Het festival zelf kadert in Excite – voluit Exchange for International Talent in Europe – waarbij acht organisaties die zich inzetten voor jong talent hun krachten bundelen voor een Europees uitwisselingsproject.

Excite creëerde zo dit jaar negentien speelkansen voor negen bands die komen uit 8 verschillende landen (o.a. België, Denemarken, Nederland, Schotland, Noorwegen, Zweden, Luxemburg en sinds dit jaar ook Duitsland). Poppunt, aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers in Vlaanderen, vertegenwoordigt België samen met Muziekodroom (Play Festival) en PXL-Music. 

Go March speelt op vrijdag 5 september om 22u in Soleo. Meer info over Live At Heart vind je hier of je kan een bezoek brengen aan de website van Excite.