Forum voor Amateurkunsten zoekt tijdelijke projectmedewerker

Het Forum voor Amateurkunsten zoekt tijdelijke versterking van haar team, voor de realisatie van uiteenlopende taken. Heb je een bachelor of master in bij voorkeur sociale, culturele of pedagogische richting? Heb je enige ervaring in projectmanagement, communicatie of beleidswerk in het culturele veld? Ben je sterk in praktische organisatie en in het vinden van creatieve oplossingen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als projectmedewerker werk je in teamverband aan de praktische organisatie van de stand amateurkunsten op de Boekenbeurs, aan de organisatie van studiedagen en de voorbereiding van de Week van de Amateurkunsten 2015. Uitvalsbasis is in Gent, maar je verplaatst je regelmatig naar Antwerpen, en naar diverse plaatsen in Vlaanderen en Brussel.

Taakomschrijving

- je werkt mee aan de voorbereidingen voor de 20ste Week van de Amateurkunsten rond het thema ‘De kleine artiest’

- je werkt mee aan de organisatie van de WAK-inspiratiedag van 9 oktober en enkele andere studie- en trefdagen

- je werkt mee aan de organisatie van de stand amateurkunsten op de Boekenbeurs, je regelt de opbouw en afbraak van de stand, het transport van publicaties en materiaal

- je bemant dagelijks de stand van de Boekenbeurs samen met vrijwilligers en medewerkers uit de amateurkunstensector ; de Boekenbeurs loopt van 30 oktober tot 11 november

- je neemt een aantal communicatietaken op binnen de organisatie, zoals het posten van nieuwsitems en berichten op onze website en sociale media, het verzamelen van items voor de nieuwsbrief amateurkunsten, beheer van mailing lists e.d.

- je organiseert en helpt zendingen klaarmaken samen met enkele vrijwilligers

- je neemt representatietaken op, zoals het verzorgen van een stand amateurkunsten op een cultuurbeurs

Het Forum voor Amateurkunsten biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst in de functie van projectmedewerker, met onmiddellijke ingang tot eind november 2014 en mogelijks langer. Verloning volgens paritair comite 329. Personen die de diversiteit binnen de organisatie van het Forum voor Amateurkunsten kunnen versterken, worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen. 

Interesse? Mail dan vóór 12 september je motivatie en cv naar bieke.vanlerberghe@amateurkunsten.be of bel naar 09 235 40 01 of 0485 35 30 50. Voor meer info kan je een terecht op de website of de facebookpagina van het Forum voor Amateurkunsten.