Forty Five zoekt freelance technici

13976_641578685957888_2447214321727279275_n

Forty Five is sinds 2012 de Limburgse electronic music hotspot met een rock ‘n roll attitude. Een multifunctionele club waar ruimte is voor underground house- en techno- concepten, drum & bass raves, rock & new wave parties, studentikoze Thursdays en fuivende jongeren. Naast de indoor activiteiten in het clubseizoen organiseren we ook het jaarlijks festival 45 FEST en een outdoor zomerprogramma.

Functieomschrijving

Forty Five zoekt enthousiaste technici die werkervaring hebben opgedaan tijdens feesten en fuiven. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een professionele ingesteldheid? Dan hebben wij bij Forty Five voor jou een leuke bijverdienste. We breiden ons productieteam uit met enkele gemotiveerde freelancers.


Dit ga je doen:

Als technicus ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het licht & geluid, het plaatsen en testen van dj-gear, het bedienen van licht & geluid tijdens party’s en het opruimen van technisch materiaal aan het einde van de nacht.


Je werkomgeving:

Forty Five is een club en fuifzaal in Hasselt. Ons team bestaat uit meer dan 50 jonge en enthousiaste freelance medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.


Jouw profiel

Ben jij een enthousiast en energiek persoon die er niet voor terugdeinst om ’s nachts te werken? Beschik je over kennis van licht, geluids- en dj-materiaal en kan je vlot overweg met Chamsys lichtsturing? Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Engels? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.


Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

 meerdere freelance opdrachten per maand

 tijdens feesten en fuiven (van 19u tot max. 7u)

 werken in een gezellig team

 eerlijke verloning


Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door je motivatie en CV voor 15 mei naar info@fortyfive.be te sturen.

Meer informatie over Forty Five vind je op www.fortyfive.be en op www.facebook.com/FortyFiveClub