Blauwdruk-FB

Geef je mening voor een gezonder muziekklimaat in Brugge

In de derde Blauwdruk brengt Het Entrepot de Brugse muziekscene in kaart. Met de 2 eerdere edities van Blauwdruk werd onderzocht of er voldoende (atelier)ruimte voor kunstenaars en voldoende ruimte voor creatieve ondernemers was in Brugge – wat leidde tot initiatieven als De Tank en Capish.

Muzikant uit het Brugse? Zet je even schrap:

Vind jij dat er genoeg ruimte is voor muzikanten in Brugge? Hebben startende bands voldoende mogelijkheden om te groeien? Krijg jij voldoende speelkansen? Vind jij ruimte om te repeteren en heb je voldoende ondersteuning om een muzikale carrière uit te bouwen? Biedt Brugge met andere woorden een vruchtbaar, creatief kader voor muzikanten of is het hoog tijd om met protestliederen op de barricade te gaan staan?

Tijd om jouw ongezouten mening te geven (vul hier de enquête in!) en mee een gezonder muziekklimaat in Brugge te creëren.

De enquête staat open tot 1 november. Op 25 november worden de resultaten gepresenteerd.

‘BLAUWDRUK – Ruimte voor Brugse muzikanten’ is een initiatief van Het Entrepot in samenwerking met: Poppunt – Cultuurcentrum Brugge/Brugotta – Popcollege – Metronoom – Cactus Muziekcentrum – Snuffel vzw – The Jamm – Jeugdhuis Comma – Villa Bota.