Telex-WOMEX-PPbe

Deadline smart rate Belgische stand WOMEX 2019

WOMEX, de World Music Expo, is ’s werelds grootste conferentie voor de global music scene, met een rist aan talks en films, een beurs en een showcase festival. Jaarlijks komen er om en bij de 2.700 professionals (waaronder 300 artiesten) samen uit meer dan 90 landen. Voor zijn 25e editie trekt WOMEX naar Tampere, Finland tussen 23 en 27 oktober 2019.

Tot vrijdag 21 juni kan je je voor de Belgische stand (die Poppunt samen met WBM organiseert) aan de Smart Rate registreren. Dan geniet je van een korting en betaal je 245 euro in plaats van 295 euro. Gebruik deze link om te registreren met jouw speciale WOMEX 19 registratiecode. Tijdens het registratieproces zou de speciale code al ingevuld moeten zijn, anders vul je de code zelf in: creo4Dy7k2.

Heb je de deadline gemist? Geen probleem. Je kan nog altijd gebruik maken van onze korting, maar aan een duurder tarief. Hier vind je een overzicht van de verschillende deadlines, tarieven en kortingen:

WOMEX19


Als je al naar WOMEX geweest bent, heb je toegang tot jouw account met de WOMEX login data, die we jou stuurden in verband met jouw laatste WOMEX registratie. Mocht je die vergeten zijn, kan je deze link gebruiken.