Deadline alert: nog tot vrijdag om je in te schrijven voor Lokale Helden

Op 13 maart sluiten we de inschrijvingen voor Lokale Helden af. Vanaf dan gaat iedereen die zich aandiende op Planidoo mee in de Lokale Helden-campagne van Poppunt. Nog een maand de tijd dus om je lokale muzikanten, bands, dj’s, producers, enz. op 30 april te programmeren op iedere bespeelbare oppervlakte in de buurt. Aan de slag!

Waarom zou ik?

Omdat we met Lokale Helden op 30 april maar liefst 4 uur lang Studio Brussel zullen kapen. Zij zenden tijdens een thema-uitzending (van 18 – 22u) 5 reporters de deur uit die niet één maar tien locaties zullen aandoen en jou en je lokaal talent zomaar eventjes in primetime nationale radio gooien.

Omdat we in de aanloop naar Lokale Helden ook De Standaard zullen kapen, met een bijlage die het hele evenement in kaart zal brengen en alle evenementen zal weergeven op primetime papier.

Dikke promo dus voor iedereen die meedoet. En dan vergeten we nog te vermelden dat we je bijstaan met affichage, dat je de nodige artiesten kunt zoeken op vi.be, dat je mag uitslapen op vrijdag 1 mei, dat je op Planidoo een ideale werkomgeving vindt om je ding op poten te zetten, dat een stevige salontafel ook een podium is, dat onze partner Lotto drie projecten sponsort (deadline: 20 feb) en we ook tips in huis hebben voor sponsoring en inspiratie voor wie geen benul heeft van wat aan te vangen met al die muzikanten en dj’s,…

Daarom dus. Watcha waitin’ for?

Met topmedewerking van muchos appreciated partners: