Crowdfunding: dé oplossing voor je nieuwe plaat?

€ 30.829,5, oftewel de kostprijs om als professionele Belgische band je eigen plaat uit te brengen (cfr. De Standaard, 15 Mar. 2018, p. 25). Niet van de poes! Crowdfunding kan de oplossing zijn. Rep je op dinsdag 20 maart naar de gratis infosessie over crowdfunding in Gent. Partner Hello crowd! licht alles toe in geuren en kleuren. 

Van droom naar realiteit? Dankzij crowdfunding is het maar een kleine stap. Ook voor jouw project!

Kris, crowdfunding expert bij Hello crowd!, vertelt er je alles over. Na deze infosessie weet je hoe je een crowdfunding campagne opstart en of jouw project hiervoor in aanmerking komt.

Deze infosessie is volledig gratis en vindt plaats in Co.Station Gent (Oktrooiplein 1, 9000 Gent) op dinsdag 20 maart van 18 tot 20 uur.
Heb je vragen of een concreet project? Ben je gewoon nieuwsgierig? Iedereen is welkom!


Over Hello crowd!
Om goede ideeën te stimuleren lanceerde Hello bank! in oktober 2015 Hello crowd!, het Belgische crowdfundingplatform dat gebaseerd is op beloningen en giften. Dankzij de gepersonaliseerde coaching die de initiatiefnemers krijgen, telt Hello crowd! vandaag al 202 gefinancierde projecten voor een totaalbedrag van meer dan €1.300.000. De campagnes die werden gelanceerd op het crowdfundingplatform hebben bovendien een hoog slaagpercentage (66%).