Brussels Electronic Marathon x Stoemp!

Van 13 tot 15 oktober vindt de tweede editie van de Brussels Electronic Marathon plaats! BEM17 brengt opnieuw de rijkdom & diversiteit van de (Brusselse) electronische muziekscene in kaart, en doet dat met een 60-tal evenementen, verspreid over 33 locaties, in samenwerking met meer dan 60 muziekcollectieven! Ook Poppunt neemt deel en organiseert op 13 oktober samen met 54Kolaktiv een concertavond (én -nacht) in Bonnefooi.

Brussels Electronic Marathon staat gelijk aan een driedaagse waarbij je de kans krijgt om electronische muziek te benaderen, te begrijpen, te bestuderen en te bespelen. De vele en locaties tonen de culturele rijkdom van een bruisend muzikaal Brussel. BEM doet niet enkel de stad opleven op de geluidsgolven van elektronische muziek, maar bovendien zet BEM Brussel terug op de kaart van de elektronische muziekwereld.

Op vrijdag 13 oktober slaan Poppunt & Stoemp! Brusselse Caféconcerten de handen in elkaar met het gerenommeerde Brusselse 54Kolaktiv voor een concert- & feestavond in topcafé Bonnefooi. Man-van-het-moment Beatsforbeaches speelt er een live show, 54-dj Phonetics sluit aan én een reeks gast-dj’s zetten het feest verder.

Nieuwe BEM17-locaties zijn verder Coudenbergpaleis, Creatis, Flagey, Café des Halles en Recyclart. O.a. Fuse, MIMA, Beursschouwburg en l’Amour Fou tekenen ook dit jaar present. Alle info over Brussels Electronic Marathon kan je hier vinden. Meer info over Stoemp! hier.