BB_Reep19_Fb

Belgium Booms ondersteunt Belgische acts op Reeperbahn 2019

Van 18 tot 21 september 2019 vindt het Reeperbahn Festival plaats in Hamburg. Het showcasefestival biedt jaarlijks een internationaal podium aan om en bij de 500 muziekacts van over de hele wereld, op meer dan 90 concertlocaties. De finale line-up is eindelijk bekend: Black Mirrors, Brutus, Echo Collective, Sylvie Kreusch en Whispering Sons spelen op Reeperbahn 2019.

Met zo’n 40.000 muziekliefhebbers en 4.700 professionele delegates is Reeperbahn het grootste club- & showcasefestival in Duitsland. Overdag pakt het festival uit met tal van debatten, presentaties en netwerkmomenten. ’s Avonds is er een uitgebreid showcaseprogramma voor internationaal opkomend talent.

Reeperbahn heeft het voor de Belgen. Want vorig jaar wonnen Faces On TV en Tamino als eerste act ooit gezamenlijk de prestigieuze Anchor Award.

Poppunt is ook dit jaar aanwezig om de Belgische showcases te ondersteunen met een Belgium Booms-campagne, i.s.m. Wallonie-Bruxelles Musiques en met ondersteuning van SABAM for Culture. 

Meer informatie

reeperbahnfestival.com

Contact: Nico Kennes