BB-Reeperbahn-PPbe

Met Belgium Booms-korting naar Reeperbahn 2019

Van 18 tot 21 september 2019 vindt het Reeperbahn Festival plaats in Hamburg. Het showcasefestival biedt jaarlijks een internationaal podium aan om en bij de 500 muziekacts van over de hele wereld, op meer dan 90 concertlocaties. Dit jaar spelen onder meer Whispering Sons en Black Mirros ten dans.

Poppunt is aanwezig om de Belgische showcases te ondersteunen met een Belgium Booms-campagne, i.s.m. Wallonie-Bruxelles Musiques en met ondersteuning van SABAM for Culture. Daarnaast biedt Poppunt, als partner van Reeperbahn Festival, een beperkt aantal conferentietickets aan voor € 175 (excl. btw & sales fee van Reeperbahn) in plaats van de reguliere prijs van € 255.

Vraag je kortingscode aan

Muziekprofessionals die zich willen inschrijven voor Reeperbahn, krijgen – zolang de voorraad strekt – via Poppunt een korting op een Conference Ticket dat:

  • toegang biedt tot het conferentieprogramma (sessies, networking, awards);
  • prioritaire toegang tot het publieksprogramma (concerten, showcases, en een beperkt film, literatuur,- en kunstenprogramma);
  • toegang tot de festivallounge (incl. delegates bar);
  • toegang tot de delegate database;
  • toegang tot Hamburg Metal Dayz;
  • Gratis openbaar vervoer.

Kandidatuur en inschrijving

Stel je kandidaat door voor zondag 1 september om 12u ’s middags een korte motivatie (max. een halve A4) te mailen naar Nico Kennes. Besteed voldoende aandacht aan waarom Reeperbahn Festival – en niet een ander showcase festival – voor jou het meest geschikt is om je internationale netwerk uit te breiden. Beschrijf bondig je concrete plannen in de GSA-regio (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk).

Meer informatie

reeperbahnfestival.com

Contact: Nico Kennes