Op zoek naar een inspirerende infosessie? Poppunt stuurt zijn experts uit!

Onze popadviseurs zijn veelgevraagde sprekers in muziekcentra, jeugdhuizen en hogescholen. Al jaren doorkruisen ze het Vlaamse land om infosessies te geven over de meest uiteenlopende topics uit ons muzikale werkveld. Wil jij ook een muziekeducatieve dag of avond organiseren? Doe een beroep op één van onze experts!

Inspirerende sprekers

Ons hart klopt voor muziek en informeren en inspireren is onze core business. Jan en Yannick zijn Poppunts vaste popadviseurs en nemen de meeste sessies voor hun rekening. Daarnaast hebben we ook een paar niche-experts in de rangen die hun kennis graag delen met een geïnteresseerd publiek.

De taal van de muzikant

Soms moeilijke materie zo bevattelijk mogelijk maken, dat is de bedoeling. Onze presentaties zijn doorspekt met concrete voorbeelden en praktische tips, en we spreken de taal van de muzikant. We zitten overigens ook liever in de groep dan op een podium.

Democratisch

Een Poppunt infosessie kost 150 euro (ex. btw) + verplaatsingskosten. We verwachten wel minstens 10 deelnemers.

A la carte

Ons aanbod bestaat momenteel uit 6 hoofdthema’s. Binnen een thema kan je als organisator zelf kiezen welke onderwerpen je aan bod wil zien komen. Houd er wel rekening mee dat een sessie best niet langer dan 1,5 uur duurt. (Wil je toch een infosessie die niet in dit aanbod zit, contacteer dan popadvies@poppunt.be voor een sessie op maat.)

Auteursrecht & Beheersvennootschappen

Boek deze sessie

Contracten & Onderhandelen

Boek deze sessie

Strategie & Planning

Boek deze sessie

Promotie & Social media

Boek deze sessie

DJ business

Boek deze sessie

Events organiseren

Boek deze sessie