Tiende editie Dunk!Festival

dunk

Het Zottegemse Dunk!festival is aan zijn 10e editie toe, en ook dit jaar is het festival 3 dagen het walhalla van postrock in al zijn maten en vormen. 2 podia worden gevuld met gelaagde, veelal instrumentale composities waar gitaren en elektronica nu eens sfeervol voortkabbelen en dan weer verschroeiend uithalen.
Groepen als Alright the Captain, Steak number eight en And So I Watch You From Afar zijn maar een kleine greep uit het diverse aanbod.

Het festival gaat door van 18 april tot en met 21 april in Jeugdheem De Populier.
Meer informatie en de volledige affiche kan je terugvinden op de website.

Pop-rock, metal of electronic band? Verover Bilbao!

image001

Zijn jij of je groep helemaal thuis in pop-rock, metal of electronic music? Dan is de Villa de Bilboa Pop-Rock Contest misschien iets voor jullie. Het Youth Departement of the City Council of Bilboa (het Baskenland in Spanje), organiseert dit jaar de 26e editie van de wedstrijd waarin deze 3 categorieën aan bod komen. De prijzenpot bevat meer dan 20.000 euro, liveconcerten (Aste Nagusia, Bilborock, Azkena Rock Festival), instrumenten, enzovoort.

Je kan je inschrijven van 1 april tot 15 mei. Het wedstrijdreglement en meer informatie kan je vinden op hun website. Doen!

Stoemp! voorjaar 2014

Poppunt
Magazine

N° 60

 

Blader fullscreenBestellen

poppunt-magazine-60
 

En verder …
DJ Snes, Folie Douce, ShyLips, Faces On TV, …

Huis 23

Poppunt
Magazine

N° 59

 

Blader fullscreenBestellen

poppunt-magazine-59
 

En verder …
Leroy & Tibson, Captain Oats, Gangthelabel, Oaktree, …

Repetitiekot

Repetitiekot (seizoen 1-3)

DJ Vision

Uncovered